Maestra Puff Pastry NH MB

Powrót

Najwyższej jakości margaryna do wypieków Maestra Puff Pastry NH MB zapewnia cistom listującym, takim jak francuskie i półfrancuskie odpowiednie listkowanie i wszystkie niezbędne cechy.

Produkt jest bogaty w beta-karoten, który nadaje mu charakterystyczną wyjątkową barwę. W jego składzie nie znajdują się tłuszcze utwardzone, konserwanty i sztuczne aromaty, za to wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Doskonała konsystencja zapobiega pękaniu ciasta w trakcie przygotowania.

Charakterystyka:

  • Nie zawiera tłuszczów utwardzonych
  • Nadaje ciastu odpowiedni kształt
  • Zapewnia pożądany wzrost ciasta
  • Zawijanie i wałkowanie bez pęknięć
  • Optymalne listkowanie gotowego ciasta
  • W temperaturze 18 – 20°C osiąga idealną sprężystość
  • Doskonały smak oraz zapach

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg (5 x 2 kg) 640 kg (64 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%