Najwyższej jakości margaryna do wypieków Maestra Puff Pastry NH MB zapewnia cistom listującym, takim jak francuskie i półfrancuskie odpowiednie listkowanie i wszystkie niezbędne cechy.
Produkt jest bogaty w beta-karoten, który nadaje mu charakterystyczną wyjątkową barwę. W jego składzie nie znajdują się tłuszcze utwardzone, konserwanty i sztuczne aromaty, za to wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Doskonała konsystencja zapobiega pękaniu ciasta w trakcie przygotowania.
Charakterystyka:
- Nie zawiera tłuszczów utwardzonych
- Nadaje ciastu odpowiedni kształt
- Zapewnia pożądany wzrost ciasta
- Zawijanie i wałkowanie bez pęknięć
- Optymalne listkowanie gotowego ciasta
- W temperaturze 18 – 20°C osiąga idealną sprężystość
- Doskonały smak oraz zapach
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg (5 x 2 kg) | 640 kg (64 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |