Ta uniwersalna margaryna dostępna w atrakcyjnej cenie jest polecana między innymi do wyrobu ciast i ciasteczek kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, a także do pieczywa półcukierniczego.
Milama do ciast i ciasteczek dobrze napowietrza wyroby cukiernicza i zapewnia im należytą konsystencję. Bardzo dobrze łączy się z pozostałymi składnikami ciast i innych wypieków.
Charakterystyka:
- Dobrze napowietrza – tableruje
- Bez problemu łączy się z innymi składnikami
- Zapewnia wyrobom cukierniczym i piekarskim odpowiednią strukturę
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg | 720 kg (72 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |