Milama do ciast i ciasteczek

Powrót

Ta uniwersalna margaryna dostępna w atrakcyjnej cenie jest polecana między innymi do wyrobu ciast i ciasteczek kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, a także do pieczywa półcukierniczego.

Milama do ciast i ciasteczek dobrze napowietrza wyroby cukiernicza i zapewnia im należytą konsystencję. Bardzo dobrze łączy się z pozostałymi składnikami ciast i innych wypieków.

Charakterystyka:

  • Dobrze napowietrza – tableruje
  • Bez problemu łączy się z innymi składnikami
  • Zapewnia wyrobom cukierniczym i piekarskim odpowiednią strukturę

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg 720 kg (72 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%