Milama do ciast kruchych

Powrót

Dzięki swoim wyjątkowym właściwościom i odpowiedniemu składowi Milama do ciast kruchych jest atrakcyjnym wyborem do produkcji tego typu wypieków, dostępnych ponadto w niezwykle korzystnej cenie.

Margaryna sprawdza się dobrze w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich. Najczęściej stosuje się ją do wypieku ciast kruchych, między innymi makowców, serników, szarlotek, pierników, faworków, ale również pieczywa półcukierniczego. Tym wszystkim wypiekom Milama do ciast kruchych zapewnia prawidłową strukturę.

Charakterystyka:

  • Zapewnia właściwą strukturę przygotowywanym z jej użyciem wypieków
  • Dobrze łączy się z innymi składnikami
  • Atrakcyjna cena

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg 720 kg (72 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%