Dzięki swoim wyjątkowym właściwościom i odpowiedniemu składowi Milama do ciast kruchych jest atrakcyjnym wyborem do produkcji tego typu wypieków, dostępnych ponadto w niezwykle korzystnej cenie.
Margaryna sprawdza się dobrze w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich. Najczęściej stosuje się ją do wypieku ciast kruchych, między innymi makowców, serników, szarlotek, pierników, faworków, ale również pieczywa półcukierniczego. Tym wszystkim wypiekom Milama do ciast kruchych zapewnia prawidłową strukturę.
Charakterystyka:
- Zapewnia właściwą strukturę przygotowywanym z jej użyciem wypieków
- Dobrze łączy się z innymi składnikami
- Atrakcyjna cena
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg | 720 kg (72 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |