Maestra Cukiernicza MB to doskonały wybór dla profesjonalistów ceniących sobie najwyższą jakość. Margaryna posiada najbardziej pożądane cechy margaryny kremowej, a także przeznaczonej do wypieków.
Jedną z najważniejszych cech produktu jest nadawanie wypiekom i masom kremowym wyjątkowego aromatu. Ponadto margaryna doskonale łączy się z masłem oraz innymi dodatkami charakterystycznymi dla branży cukierniczej.
Charakterystyka:
- Idealnie tableruje (napowietrza) dzięki swoim właściwościom
- Doskonała plastyczność masy w temperaturze użytkowej
- Wspaniały smak i zapach
- Nadaje doskonałą, właściwą strukturę wypiekom i wyrobom
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg (5 x 2 kg) | 640 kg (64 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |