Maestra Cukiernicza MB

Powrót

Maestra Cukiernicza MB to doskonały wybór dla profesjonalistów ceniących sobie najwyższą jakość. Margaryna posiada najbardziej pożądane cechy margaryny kremowej, a także przeznaczonej do wypieków.

Jedną z najważniejszych cech produktu jest nadawanie wypiekom i masom kremowym wyjątkowego aromatu. Ponadto margaryna doskonale łączy się z masłem oraz innymi dodatkami charakterystycznymi dla branży cukierniczej.

Charakterystyka:

  • Idealnie tableruje (napowietrza) dzięki swoim właściwościom
  • Doskonała plastyczność masy w temperaturze użytkowej
  • Wspaniały smak i zapach
  • Nadaje doskonałą, właściwą strukturę wypiekom i wyrobom

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg (5 x 2 kg) 640 kg (64 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%