Maestra Cukiernicza NH MB

Powrót

To najwyższej jakości margaryna cukiernicza pozbawiona tłuszczów utwardzonych. Posiada doskonałą konsystencję i zdolność do nadawania produktom właściwej struktury.

Maestra Cukiernicza NH MB to nie tylko doskonałe walory smakowe i zapachowe. W jej kompozycji znajdują się dodatkowo ważne z żywieniowego punktu widzenia składniki – lecytyna oraz beta karoten. Margaryna przeznaczona jest do najwyższej klasy profesjonalnych wypieków.

Charakterystyka:

  • Sprawia, że wypieki nabierają odpowiedniej struktury
  • Doskonale napowietrza – tableruje produkty
  • Posiada wysokie walory smakowe i zapachowe
  • Nie zawiera tłuszczów utwardzonych

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg 720 kg (72 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%