To najwyższej jakości margaryna cukiernicza pozbawiona tłuszczów utwardzonych. Posiada doskonałą konsystencję i zdolność do nadawania produktom właściwej struktury.
Maestra Cukiernicza NH MB to nie tylko doskonałe walory smakowe i zapachowe. W jej kompozycji znajdują się dodatkowo ważne z żywieniowego punktu widzenia składniki – lecytyna oraz beta karoten. Margaryna przeznaczona jest do najwyższej klasy profesjonalnych wypieków.
Charakterystyka:
- Sprawia, że wypieki nabierają odpowiedniej struktury
- Doskonale napowietrza – tableruje produkty
- Posiada wysokie walory smakowe i zapachowe
- Nie zawiera tłuszczów utwardzonych
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg | 720 kg (72 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |