Qualita margaryna 70%

Powrót

Kolejna propozycja wysokiej jakości margaryny o wielu zastosowaniach w branży cukierniczej i piekarskiej.

Qualita margaryna 70% świetnie łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Posiada doskonałe właściwości plastyczne. Napowietrza cista i pomaga im w przybraniu prawidłowej struktury. Jest idealnym wyborem do produkcji cista drożdżowego, chałki, herbatników, słodkich bułek i wielu podobnych wyrobów cukierniczych oraz piekarskich.

Charakterystyka:

  • Dobre właściwości tablerowania – napowietrzanie
  • Nadawanie wypiekom odpowiedniej struktury
  • Doskonale łączy się z innymi składnikami
  • Posiada szczególne właściwości plastyczne

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg (5 x 2 kg) 640 kg (64 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 70%