Kolejna propozycja wysokiej jakości margaryny o wielu zastosowaniach w branży cukierniczej i piekarskiej.
Qualita margaryna 70% świetnie łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Posiada doskonałe właściwości plastyczne. Napowietrza cista i pomaga im w przybraniu prawidłowej struktury. Jest idealnym wyborem do produkcji cista drożdżowego, chałki, herbatników, słodkich bułek i wielu podobnych wyrobów cukierniczych oraz piekarskich.
Charakterystyka:
- Dobre właściwości tablerowania – napowietrzanie
- Nadawanie wypiekom odpowiedniej struktury
- Doskonale łączy się z innymi składnikami
- Posiada szczególne właściwości plastyczne
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg (5 x 2 kg) | 640 kg (64 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 70% |