Pełnotłusta Qualita margaryna 80% prezentuje bardzo wysoką jakość i jest powszechnie stosowana przez cukierników. Sprawdza się doskonale w wyrobach ciastkarskich, jak również przy produkcji nadzienia, kremu i masy cukierniczej.
Bardzo dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy.
Charakterystyka:
- Bardzo dobrze tableruje
- Doskonale łączy się z innymi składnikami wyrobów
- Zapewnia wyrobom cukierniczym doskonałą strukturę
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg (5 x 2 kg) | 640 kg (64 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |