Qualita margaryna 80%

Powrót

Pełnotłusta Qualita margaryna 80% prezentuje bardzo wysoką jakość i jest powszechnie stosowana przez cukierników. Sprawdza się doskonale w wyrobach ciastkarskich, jak również przy produkcji nadzienia, kremu i masy cukierniczej.

Bardzo dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy.

Charakterystyka:

  • Bardzo dobrze tableruje
  • Doskonale łączy się z innymi składnikami wyrobów
  • Zapewnia wyrobom cukierniczym doskonałą strukturę

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg (5 x 2 kg) 640 kg (64 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%