Qualita NP 80%

Powrót

Przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich; ciast, ciasteczek, ciast kruchych, wyrobów półcukierniczych i ciast drożdżowych.

Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowych, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.

Wyroby cukiernicze odpowiadające wymaganiom stawianym cukiernikom i piekarzom przez odbiorców wrażliwych na kwestie środowiskowe.

Charakterystyka:

  • Właściwe łączenie z innymi składnikami.
  • Odpowiednia struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 kg (5 x 2 kg) 640 kg (64 kartony) 150 dni 20 – 22℃ 80%