Przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich; ciast, ciasteczek, ciast kruchych, wyrobów półcukierniczych i ciast drożdżowych.
Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowych, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.
Wyroby cukiernicze odpowiadające wymaganiom stawianym cukiernikom i piekarzom przez odbiorców wrażliwych na kwestie środowiskowe.
Charakterystyka:
- Właściwe łączenie z innymi składnikami.
- Odpowiednia struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 kg (5 x 2 kg) | 640 kg (64 kartony) | 150 dni | 20 – 22℃ | 80% |