Qualita Płynna margaryna 70%

Powrót

Płynna konsystencja tej wysokiej jakości margaryny i doskonałe łączenie się z pozostałymi składnikami pozwala na przyspieszenie produkcji wyrobów cukierniczych i piekarskich.

Dzięki starannie dobranemu aromatowi, produkt nadaje wyrobom wyjątkowego smaku i zapachu. Ponadto zapobiega ich czerstwieniu i pozwala nabrać pożądanej struktury. Podczas wyrabiania masy Qualita Płynna margaryna 70% cechuje się wysoką stabilnością. To bardzo dobry wybór do przygotowywania między innymi cist biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również pieczywa pszennego półcukierniczego.

Charakterystyka:

  • Stabilna emulsja w trakcie użytkowania
  • Doskonała struktura i miękkość caista
  • Walory smakowe i aromatyczne
  • Przedłuża świeżość ciast

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.

OPAKOWANIE PALETA EURO OKRES PRZYDATNOŚCI OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
10 l 550 l (55 wiader) 150 dni 20 – 22℃ 70%