Płynna konsystencja tej wysokiej jakości margaryny i doskonałe łączenie się z pozostałymi składnikami pozwala na przyspieszenie produkcji wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Dzięki starannie dobranemu aromatowi, produkt nadaje wyrobom wyjątkowego smaku i zapachu. Ponadto zapobiega ich czerstwieniu i pozwala nabrać pożądanej struktury. Podczas wyrabiania masy Qualita Płynna margaryna 70% cechuje się wysoką stabilnością. To bardzo dobry wybór do przygotowywania między innymi cist biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również pieczywa pszennego półcukierniczego.
Charakterystyka:
- Stabilna emulsja w trakcie użytkowania
- Doskonała struktura i miękkość caista
- Walory smakowe i aromatyczne
- Przedłuża świeżość ciast
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-10 ℃.
OPAKOWANIE | PALETA EURO | OKRES PRZYDATNOŚCI | OPTYMALNA TEMP. OBRÓBKI | ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU |
---|---|---|---|---|
10 l | 550 l (55 wiader) | 150 dni | 20 – 22℃ | 70% |