Qualito Fry

Powrót

Qualito Fry to frytura płynna, która łączy unikatowe korzyści oleju rzepakowego oraz stabilność oleju palmowego, gwarantując doskonałe efekty nawet przy długotrwałym smażeniu produktów słodkich i wytrawnych. Odpowiednia kompozycja surowców czyni ją jedną z najbardziej stabilnych frytur na rynku.

Charakterystyka:

  • Wysoki punkt dymienia – powyżej 225°C
  • Neutralny smak i zapach frytury
  • Płynna forma ułatwiająca pracę i przyspieszająca filtrowanie
  • Poręczna butelka pet 5 L, z wygodną rączką ułatwiająca dozowanie produktu
KONSYSTENCJA W 20℃ ciekła
OPAKOWANIE butelka 5 l
PALETYZACJA 800 l (160 x 5 l)
ŹRÓDŁO SUROWCA rzepak, palma
OKRES PRZYDATNOŚCI 10 miesięcy
SAFA/MUFA/PUFA 18%/60%/21%
ZAWARTOŚĆ IZOMERÓW TRANS <1%